Damesmode - Leuke rokjes en blouses, spencers kopen?

Published Feb 06, 21
5 min read

Loavies Groene Glitter Trui - Fashion Webshop Loavies - Leren Rok ...

De jas heb ik gemaakt in ‘coronatijd’, van een oude stof van mijn moeder. Er zit een hoedenband opgestikt uit de tijd dat ik hoeden en tassen ontwierp. De baret komt uit een winkeltje op de Zeilstraat. De jurk is vintage en de onderjurk is van de Albert Cuypmarkt. De ketting komt van de Westermarkt.” “Heel gevarieerd en altijd creatief.

Het leven kan een inspirerende trip zijn, zolang je er maar voor openstaat. Ik ben bijvoorbeeld een keer geïnspireerd geraakt door een doos champagnekurken. Dat materiaal intrigeerde mij en toen begon ik daar dingen van te maken (Olivia&Kate). Vooral na de reizen die ik heb gemaakt, kwam ik rijk van alle nieuwe indrukken thuis.

Olivia & Kate

Address: Anegang 48, 2011 HS Haarlem
Phone: 023 583 6775
Email: webshop@olivia-kate.nl
Olivia & Kate

Dat avontuur moet je wel zelf najagen, het komt je niet aanwaaien.” “Ik ben altijd mijn eigen weg gegaan en wilde nooit met de meute meelopen. Soms voel ik me bekeken, maar ik haal veel energie uit de complimenten die ik krijg. Naarmate ik ouder werd, werd ik alleen maar zekerder van mijzelf en gaf ik steeds minder om andermans mening.

Perfectly Basics - Pb. Essential Styles

Je kunt erover inzitten dat je ouder wordt of beseffen dat het leven nog veel te bieden heeft. Stijl draagt uit wie je bent, maar veel mensen zijn onzeker, bang voor wat de buurvrouw of haar man ervan vindt. Zo jammer.” “Die van mijn moeder. Ze was coupeuse en had een ongelooflijke liefde voor stofjes en naaien, die via haar ook mij bereikte.

Ik ga graag naar het theater en musea, maar omdat de coronatijd mij dit heeft verboden, stort ik mij op de lapjes stof die ik nog heb en maak ik daar dingen van. Tijdens het maken draag ik een makkelijke broek en iets comfortabels eroverheen. Vandaag ga ik voor het eerst weer bij vrienden eten, voor die gelegenheid heb ik dit aangetrokken.” Danceney GijsberthaBeeld Carly Wollaert Wie Danceney Gijsbertha (27), shopmanager en designer bij Beadies, verkoopt vintage kleding en geeft les in het oppimpen van kleding Waar Van Limburg Stirumplein “Het jaren-negentig-Versacepak, ooit gekocht in Lille, heb ik in bruikleen van mijn eigen verkoop, omdat mij vanwege mijn zwangerschap bijna niks meer past.

Ik had de bril gezien op het vliegveld op weg naar Cuba, maar hij zei dat ik hem vast al zou verliezen voordat we daar zouden aankomen, dus kreeg ik hem niet. Ik baalde, maar op de terugweg heb ik ’m alsnog gekregen. Mijn sieraden heb ik bijna allemaal zelf gemaakt.” “Casual, maar sexy.

Dressyourparents - Stijlvolle Seniorenkleding Met Een ...

Trendy dameskleding online - Magnifique fashionmagnifiquefashion.nlYaya Shop kleding online SALE Ballegooyen Modesballegooyenmodes.com


Ik draag bijvoorbeeld een strak topje met een wijde broek of een wijd shirt met blote benen. Het is bijna altijd kleurrijk. Ik draag graag zwart als ik niet goed in mijn vel zit. Ik wil er dan alsnog goed uitzien, maar wel met een rouwachtige vibe, haha.” “Dat denk ik wel.

Kleding verkopen 'volgens bijbelse normen': rokken, nooit broeken   Trouwtrouw.nlKleding verkopen 'volgens bijbelse normen': rokken, nooit broeken Trouwtrouw.nl


Als je je niet zo ingetogen kleedt, kom je, denk ik, toegankelijker, meer open, over op mensen. Soms leidt dat weer tot gesprekjes, wat vooral nu best fijn kan zijn, ook al is het maar een suf gesprekje van vijf minuten.” “Niet per se één specifiek item, ik vind het vooral stom als iets er niet inspirerend uitziet.

Maar als iemand onzeker is en meeloopt met wat diegene denkt dat hip is op dat moment, dan zie je dat meteen.” “Een gekleurde joggingbroek. Er gaat geen week voorbij dat ik die niet draag. Het maakt niet uit wat je erbij aantrekt, je kunt er geweldig in uitzien, terwijl je intens comfy bent.

De Gele Flamingo - Online Babywinkel & Kinderwinkel

Ik draag vaak jurkjes en rokjes, maar je zult me nooit zien in zwarte panty’s – zo saai.” “Als ik echt de hele dag thuisblijf, besteed ik weinig aandacht aan mijn kleding, maar als ik alleen al een supermarktbezoek heb gepland, dan ga ik all the way. Dan kijkt mijn vriend me aan: ‘Waar ga jij heen?’ Als ik mezelf dan mooi heb gemaakt, voelt het al alsof ik iets heb gedaan die dag.

Beeld Wollaert Carly Wie Kostya Sumtsov (20), studeert rechtenWaar Museumplein “De schoenen zijn een samenwerking tussen Nike en A-cold-wall*. Door coatings weg te laten en bepaalde materialen te gebruiken, veroudert en verkleurt de schoen per drager op een andere manier, zodat elk paar uniek is. De broek komt van een bouwmarkt en is een verwijzing naar het constructiewerk dat mijn vader doet.

De baboesjka is een geleend tafelkleed van een vriendin en de oesjanka, een traditionele Oekraïense muts, is door mijn ouders gekocht op de markt in mijn geboortestad Cherkassy. Het is mijn allerdierbaarste bezit.” “Oost-Europese new wave. In mijn kleding is het achterliggende verhaal heel belangrijk. Neem de broek die ik nu aanheb.

Vintage Kleding Mannen

Ik ben ook nooit bang om uit mijn comfortzone te gaan, eerder bang om in een comfortzone te belanden.” “Honderd procent. Alles wat je draagt, doet, waar je naar ruikt – dat is jouw expressie. Ik denk dat de vibe die je overbrengt en hoe je je voelt heel belangrijk is.

Ik voel dat ik de naam van mijn familie moet dragen, en ik doe dat onder andere via kleding.” “Ik was nooit bang voor andermans mening of om mezelf te zijn, maar ik denk dat ik wel een evolutie heb doorgemaakt. De ideeën waren er altijd al, maar die begin ik nu pas echt te ontdekken en uit te bouwen.” “Niet op een negatieve manier, maar ik laat me wel inspireren door de plek waar ik naartoe ga (Olivia & Kate).

Mijn advocatenvrienden vonden dat veel te alternatief, maar ik kreeg er positieve reacties op.” “Iedereen die de ultieme vorm van zichzelf is en dat naar buiten brengt. Een voorbeeld is een vriend van mij, Jimmy, die Keniaanse roots heeft. Hij draagt bijvoorbeeld een Keniaanse blouse en een ketting met een marmeren olifant eraan.

More from Pagina's, Shoppen

Navigation

Home

Latest Posts

Koerier Betekenis

Published Mar 27, 22
6 min read

Camperverhuur Baak

Published Mar 19, 22
6 min read

Korting O&K

Published Mar 10, 22
5 min read